marmor bakgrunn
_DSC1508_edited_edited.jpg
ost vinbar 2.png

Villani Osteria er det ferskeste tilskuddet til Villani-familien. I hjertet av Skostredet er vi stolte av å kunne tilby våre flotte og hyggelige lokaler til enhver anledning. I avslappede og gode omgivelser vil vi tilby ett bredt spekter av bedre viner, komplimentert av de beste retter fra det italienske kjøkkenet.

 

Hos Villani Osteria vil du få servert det beste av både ost, vin og lidenskap. Vi vil rullere vårt utvalg av både mat og vin daglig for å kunne tilby gode nyheter for enhver. Hos oss fokuserer vi på fellesskapet som skapes over god mat og vin, og tilbyr derfor gjerne delingstallerkener.

 

For å kunne tilby det beste innenfor vin vil vi alltid ha over 500+ viner å velge ut ifra, hvor vi alltid vil gi den beste anbefaling fra en av våre sommalierer. Ved et større arrangement har vi anledning til å servere opp til 30 gjester. Ta kontakt med oss idag for å booke din neste kveld med oss.

hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC2915.jpg

TASTINGROOM & VIN UTVALG

Med et omfattende utvalg av vin i våre kjellere, som dekker mer enn 20 forskjellige land rundt om i verden - fra de mest kjente regionene til de relativt ukjente kommende områdene. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Osteria.
 
Vår vinliste vil være en historie som forteller om alle regionene vi dekker, og gjenspeiler vår visjon om å fange essensen av vår lidenskap for vin og mat.
 
Det er en bok om menneskelige historier, reiser og opplevelser der det skrives nye sider hver dag. Vi vil skrive den boken med deg. Vår lidenskap for vin og mat begynte mens vi reiste rundt i verden, så vel som fra vår opprinnelse i Italia.
 
God vin og lokal mat bringer mennesker sammen og skaper minner fra vennlige samtaler. Det er det vi ønsker for våre gjester her på Osteria.
 
En meny som er i stadig utvikling
 
Med en ambisiøs standard for mat med vår stadig utviklende meny og oppslukende atmosfære, har våre gjester privilegiet å smake på de dristige og unike smakene som kommer fra mange års trening og erfaring.

Kjent som et av Bergen områdets mest elskede spisesteder, setter konseptkokken vår en stolthet i å tenke nytt på hvordan folk liker og opplever mat.

Vi fokuserer på kvalitet uavhengig av pris. Målet vårt er å tilby god drikke og mat som kan nytes og verdsettes uansett hvilket prisnivå de er på.

hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC1589.jpg
Group 1.png

Vi har et eget booking team som jobber kontinuerlig for å sørge for at våre gjester og deres ønsker blir møtt.

For større grupper må dere ringe til booking eller sende en email, slik at de kan sørge for at selskapet blir tilpasset akkurat deres ønsker. 

Tlf

+47 55 31 55 55

Vår booking telefon er betjent fra 09:00-21:00. 

 

Trykk på book på Osteria for å reservere et bord online på Villani Osteria. 

hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC5529_edited.jpg

Villani Osteria

Tirs - Fre 17.00 - 01.00
Lør 13.00 - 01.00

Kjøkkenet er åpent til kl 22.00

ÅPNINGSTIDER.png
hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC1383.jpg
ost vinbar 2.png
EVENTS.png

Hvorfor ikke gjøre ditt neste møte eller feiring til en fantastisk opplevelse? Vi sørger for at opplevelsen din er virkelig spesiell.

 

Det er plass til maksimalt 22 personer rundt et vakkert trebord. Rommet har kjøkken på slutten av rommet, hvor du kan se kokken gjøre sin magi. I andre etasje er det et smakerom med vårt nøye utvalgte vinutvalg.

 

Her kan du smake utsøkte viner fra hele verden - med et spesielt fokus på Italia, Frankrike og Spania. God vin trenger ikke alltid å være dyrt - vi verdsetter kvalitet uansett pris. Inne i Osteria har vi 90+ ​​seter.

Booking Info

For å booke event på Osteria kan du enten ringe oss eller sende en e-post, slik at vi kan sørge for at eventet blir skreddersydd etter dine preferanser.

Ring oss hvis du har spørsmål angående et event på Osteria.

Vi vil svare på spørsmålene etter beste evne. Velkommen til Villani Osteria!

Tlf

+47 55 31 55 55

Vår bookingtelefon er åpen fra: 09:00 til 21:00.

hvit ramme på rammen_edited.png
hvit ramme på rammen_edited.png
242208786_10165607382205322_2368307426726013295_n_10165607382195322.jpg
BILDER.png
_DSC8591.jpg

Gavekort i Bergen

Den perfekte gaven er en opplevelse. Hvis du vil gi en opplevelse i gave, tilbyr vi gavekort som du kan bruke både på Villani Skostredet, Villani Lagunen og Villani Osteria i Bergen.

GAVEKORT.png
hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC9837.jpg
ost vinbar 2.png

På Villani Osteria brenner vi for mat, vin og mennesker.

 

Ideen om god vin og mat i et morsomt, vennlig og dynamisk miljø med kunnskapsrike og entusiastiske ansatte er det som driver oss som jobber på Osteria til å levere den beste servicen, maten og vinen til gjestene.

FILOSOFI.png
hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC8468.jpg

Villani er alltid på utkikk etter nye talenter.

 

Hvis vi ikke har en ledig stilling til deg akkurat nå, send gjerne inn en åpen søknad til oss så vil vi ta kontakt med deg om du er aktuell for en stilling. 

Verdiene våre er fantastisk Italiensk mat, teamarbeid, bra kundeservice, familie og kreativitet.

 

Hvis dette høres ut som deg - så oppfordrer vi deg til å søke på en av våre ledige stillinger ved å trykke på knappen under.

KARRIERE.png
hvit ramme på rammen_edited.png
hvit ramme på rammen_edited_edited.png
_DSC8503.jpg
MEDLEM.png
Bli Villani medlem for å få VIP tilbud, nyheter og varsler for medlem events som kommer fremover.

Takk for at du vil bli Villani medlem. Vi gleder oss til å se deg på en av restaurantene våre!

hvit ramme på rammen_edited.png
KONTAKT OSS.png

Adresse

Skostredet 9B, 5017 Bergen

Tlf +47 55 31 55 55

ost vinbar 2.png
hvit ramme på rammen_edited.png