





Event Meny

FIRE RETTERS MENY
FORRETT
L'ANTIPASTO DI VILLANI
Et utsøkt utvalg av spekemat, oster og småbiter. En delingsrett med elementære smaker fra Italiensk matkultur. Spør personalet om vårt utvalg.
Allergener vil variere.
RISOTTO
RISOTTO AL GAMBERO ROSSO
Risotto med rekebisque, røde reker, blåskjell, stracciata di bufala ost og sitronskall. FISK, BLØTDYR, SKALLDYR, MELK, SELLERI, SULFITT
HOVEDRETT

595,-
LAMMECARRÉ
Grillet ytrefilet (300g) servert med ruccola, parmesanflaker og cherrytomater. Toppet med Balsamico di Modena lagret i 15 år. Servert med rosmarin poteter. MELK, SULFITT
DESSERT
CANNOLI
Fritert rørformet deig, fylt med søt ricotta. HVETE, EGG, MELK
DELINGSMENY
649,-
Denne menyen er tilrettelagt for at dere skal få smakt dere igjennom flere av våre fantastiske retter. Foreslått til grupper på 12 og flere.
FORRETT
L'ANTIPASTO DI VILLANI
Et utsøkt utvalg av spekemat, oster og småbiter. En delingsrett med elementære smaker fra Italiensk matkultur. Spør personalet om vårt utvalg.
EGG, MELK, HVETE. Allergener vil variere.
PASTA
PAPPARDELLE AI FUNGHI
Serveres med soppkrem av sesongens sopp. Toppet med parmesan, trøffelskum og prosciutto. HVETE, MELK, SULFITT, SELLERI, EGG
PIZZA
VEGETARIANA
Tomatsaus, mozzarella fior di latte, paprika, friarielli, artisjokk, sort kalamata oliven, sopp, basilikum. HVETE, MELK, SULFITT
CAPRICCIOSA
Tomatsaus, skinke, sopp, artisjokk, oliven, mozzarella fior di latte, basilikum, extra virgin olivenolje. HVETE, MELK
HOVEDRETT
LAMMECARRÉ
Lammecarré servert med jordskokkpuré, sesongens sopp og rødvinssaus. MELK, SULFITT
DESSERT
CANNOLI
Fritert rørformet deig, fylt med søt ricotta. HVETE, EGG, MELK



