marmor bakgrunn
green marble long _DSC1508_edited.jpg

Events På

Lagunen.png
Lagunen.png

Er det en 50-årsdag som skal feires med storfamilien? Eller et velfortjent jobbarrangement til de ansatte med mat og drikke?

 

Villani Lagunen tilrettelegger for store og små arrangementer i en italiensk, avslappende atmosfære med utsøkte råvarer av beste kvalitet, og ikke minst viner av god årgang fra vinkjelleren.

 

Bla ned for mer informasjon om typer arrangementer, booking informasjon og for å se bilder av de ulike selskapslokalene våre på Villani Lagunen.

hvit ramme på rammen_edited.png
green marble long _DSC1508_edited.jpg

Learn To Cook In The Italian World At 

lag.png

På Villani Lagunen har du muligheten til å få lære autentiske italienske retter av en ekstremt dyktig kokk.

Sammen med kokken kan du lage maten selv med slik at du kan oppdage nye smaker og aromaer som kjennetegner italiensk mat.

 

De har lang erfaring fra restaurantindustrien, og besitter all nødvendig kunnskap for å undervise deg enkle og smakfulle retter.

Italiensk mat er blant de mest utbredt i verden, og vi ønsker å fortsette lidenskapen bak de beste italienske rettene.

 

Ingen forkunnskaper i matlaging eller språk er nødvendig. Til slutt kan du selvfølgelig nyte måltidet med firmaet/selskapet ditt.

hvit ramme på rammen.png
green marble long _DSC1508_edited.jpg

Møte og konferanserom

lag.png

Vi kan utforme møtet ditt etter dine ønsker. Hvis du vil ha lunsj under møtet, setter kokkene våre gjerne opp og lager en egen meny for deg og dine.

Vi sørger for at alle detaljene er under kontroll slik at du kan lene deg tilbake, slappe av og fokusere på arrangementet ditt. Vårt moderne utstyr og høyhastighets bredbånd kan også brukes under arrangementer eller sosiale sammenkomster.

Med moderne AV-utstyr, høyhastighets bredbånd, catering og skreddersydde mattilbud, kan vi arrangere møter for selskaper i alle størrelser.

Du vil ha det perfekte utgangspunktet for et møte mens du nyter deilig italiensk mat i en koselig atmosfære.

 

Dette kan omfatte lokaler, lunsj, forfriskninger, middag, fingermat, kaffe / te / vann.

 Bla ned for å se mer informasjon og bilder av de ulike lokalene. 

 

hvit ramme på rammen.png
green marble long _DSC1508_edited.jpg

Winemakers Dinner 

lag.png

Winemakers dinner er et arrangement vi gjennomfører for de som ønsker å kombinere utvalgte viner med autentiske, italienske matretter.

 

Under disse anledningene vil man ha besøk av en vinmaker rett fra Italia som vil dele sin kunnskap om produktene direkte til gjestene. 

Alle matrettene vil være nøye komponert fra for å utfylle de rike smakene de ulike vindruene skaper. Dette arrangementet passer for alle - enten du kommer alene, i par eller i en større gruppe. 

Denne sammensetningen av mat- og drikke vil falle i smak for de som ønsker en spesiell kveld for seg og sitt selskap. 

Med et tett arbeid av små og store importører / vinprodusenter, har vi muligheten til å introdusere våre gjester til ukjente perler og eventyrlige kvelder. 

For å motta informasjon om når vi har winemakers dinner, tilbud, events og nyheter - meld deg på nyhetsbrevet vårt under. 

hvit ramme på rammen.png
hvit ramme på rammen.png

Takk for at du melder deg på!

 Selskapslokaler i Bergen

lag.png

Villani Lagunen har selskapslokaler i Bergen for både store og små begivenheter. Enten du skal feire bryllupp, dåp, konfirmasjon eller et annet type arrangement så hjelper vi deg med å gjøre det best og enklest mulig for deg. 

_DSC4158-HDR.jpg
edit _DSC1815.jpg

Vinbar og Lounge

Vi har en helt toppetasje i restauranten som kan brukes til private arrangementer. Lokalet har et eget lounge område med egen bar, i tillegg til et stort område med sitteplasser. Det er plass til 30 stk i dette området.  Dette rommet er fint å kombinere sammen med de andre lokalene. 

Teknisk utstyr

Fasiliteter

WiFi

Rullestolvennlig

TV

Heis

Cucina Mezzanine

Cucina Mezzanine er et av våre selskapslokaler - Chambré Separée med plass til 20 personer.  Dette lokalet finnes i 2. etasje. Her er det perfekt å arrangere alt fra mindre intime middagsselskaper, feiringer og møter med hyggelig atmosfære.

 

Vi har egne selskaps og møte menyer, men hjelper gjerne med å skreddersy en fin opplevelse for dere.  Det er plass til 20 stk. Her er det mulighet for private chef, vinsmakinger og andre private selskaper. 

Teknisk utstyr

WiFi

TV

Fasiliteter

Studiokjøkken

Rullestolvennlig

Heis

_DSC6764-Pano.jpg
_DSC6769-HDR_edited.jpg
_DSC4730-HDR.jpg
_DSC8382-HDR.jpg

Chambré Separée

Dette fantastiske lokalet egner seg til alt fra events, lanseringer, feiringer og mer. Det er plass til 22 gjester rundt dette vakre bordet.

Teknisk utstyr

WiFi

Fasiliteter

Rullestolvennlig

TV

Heis

_DSC6727-HDR.jpg
8DEA5281-0B42-498A-BD02-A42B3D5E3094_edi

Piano più alto

Dette lokalet ligger i topp etasjen på Villani Lagunen, og egner seg til konfirmasjoner, dåp, minnestunder, feiringer og mer. Det er plass til 40 stk i dette flotte lokalet. 

Teknisk utstyr

WiFi

TV

Fasiliteter

Rullestolvennlig

Heis

Høytaller og mikrofon

IMG_6305_edited.jpg
IMG_6313_edited.jpg