marmor bakgrunn
_DSC1508_edited_edited.jpg
ost vinbar 2.png

Villani Osteria er det siste tilskuddet til Villani-familien.


Det ligger i Villanis første restaurant i Skostredet, midt i hjertet av Bergen. Vi er stolte av å tilby en vennlig og avslappet atmosfære som lar deg nyte vinene våre med eller uten hjelp fra en sommelier.


Vi tilbyr også et fantastisk utvalg av mat som komplimenterer vinene våre. Hovedfokuset er mat og drikke fra Italia, Frankrike og Spania. Det vil være utvalg fra hele verden også.

Det er mulig å arrangere fester og møter på Villani Osteria. Et rom har 30 seter rundt et rustikt trebord og kjøkken på slutten av rommet hvor kokken vil gjøre sin magi.

Det er også et "tastingroom" i andre etasje hvor du kan smake på deilige viner. Bla ned for å se mer om Villani Osteria.

Trykk på "MENY" for å se vår meny på Osteria.  For å reservere bord på Villani Osteria, trykk "BOOK NÅ PÅ OSTERIA".

hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC2915.jpg

TASTINGROOM & VIN UTVALG

Med et omfattende utvalg av vin i kjellerne våre som dekker mer enn 20 forskjellige land over hele verden - fra de mest berømte regionene til de relativt ukjente områdene.


Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Osteria.

Vinlisten vår vil være en historie som forteller om alle vinregionene vi dekker, og gjenspeiler vår visjon om å fange essensen av vår lidenskap for vin og mat. Det er en bok om menneskelige historier, reiser og opplevelser der nye sider skrives hver dag.

Vi vil skrive den boken med deg.

 

Vår lidenskap for vin og mat begynte da vi reiste rundt i verden så vel som fra vår opprinnelse i Italia. God vin og lokal mat bringer folk sammen og skaper minner fra vennlige samtaler.

Det er det vi ønsker for våre gjester her på Osteria.

Meny som stadig utvikler seg

Våre gjester setter en ambisiøs standard for mat med vår stadig utviklende meny og oppslukende atmosfære, og har privilegiet å smake på de dristige og unike smakene som kommer fra mange års trening og erfaring.

Villani er kjent som et av Bergens-områdets mest elskede spisesteder, og konseptkokken vår er stolt over å stadig forbedre hvordan mat og drikke kan tas til nye nivåer.

Vi fokuserer hovedsakelig på kvalitet uavhengig av pris. Målet vårt er å tilby gode viner som kan nytes og verdsettes uansett hvilket prisnivå de er på.

hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC1589.jpg
Group 1.png

Vi har et eget booking team som jobber kontinuerlig for å sørge for at våre gjester og deres ønsker blir møtt.

 

Alt av telefon og mail blir besvart gjennom dagen, og man kan være helt trygg på at de tilrettelegger og sørger for at deres besøk blir så bra som mulig.

For mindre grupper kan man enkelt legge inn en reservasjon på vår nettside. Dere vil motta en bekreftelsesmail med både tidspunkt og dato. 

For større grupper må dere ringe til booking eller sende en email, slik at de kan sørge for at selskapet blir tilpasset akkurat deres ønsker. 

Har dere noen spørsmål i forhold til meny, åpningstider eller noe annet relatert til Villani, er det bare å ringe så vil de besvare spørsmålene så godt de kan. 

Booking

+47 55 31 55 55 

Vår booking telefon er betjent fra 09:00-22:00. 

Booking på mail

osteria@villani.no

 

Trykk på book på Osteria for å reservere et bord online på Villani Osteria. 

hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC5529_edited.jpg

Villani Osteria

Tirs - Fre 17.00 - 01.00
Lør 13.00 - 01.00

Kjøkkenet er åpent til kl 22.00

ÅPNINGSTIDER.png
hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC1383.jpg
ost vinbar 2.png
EVENTS.png

Hvorfor ikke gjøre ditt neste møte eller feiring til en fantastisk opplevelse? Vi sørger for at opplevelsen din blir best mulig. 

På Villani Osteria er det blant annet 30 sitteplasser rundt et vakkert rustikt trebord. Rommet har et kjøkken på enden av rommet hvor man kan se kokken gjøre sin magi. 


I andre etasje er det et smaksrom som rommer våre nøye utvalgte vin. Her kan du smake utsøkte viner fra over alt i verden - med et spesielt fokus på Italia, Frankrike og Spania. 
Fantastisk vin trenger ikke alltid å være dyr - vi verdsetter kvalitet uavhengig av pris. På innsiden av Osteria har vi 90+ sitteplasser. 

Booking Info

For å booke event på Osteria kan du enten ringe oss eller sende en e-post, slik at vi kan sørge for at eventet blir skreddersydd etter dine preferanser.

Ring oss hvis du har spørsmål angående et event på Osteria.

Vi vil svare på spørsmålene etter beste evne. Velkommen til Villani Osteria!

E-post: osteria@villani.no

Bestilling tlf: +47 55 31 55 55

Vår bookingtelefon er åpen fra: 09:00 til 22:00.

hvit ramme på rammen_edited.png
hvit ramme på rammen_edited.png
242208786_10165607382205322_2368307426726013295_n_10165607382195322.jpg
BILDER.png
_DSC8591.jpg

Gi opplevelser i Bergen bort som gave

 

Den perfekte gaven er en opplevelse. Hvis du har lyst til å gi bort en opplevelse i gave tilbyr vi gavekort man kan bruke både på Villani Skostredet, Villani Lagunen og på Villani Osteria i Bergen.

GAVEKORT.png
hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC9837.jpg
ost vinbar 2.png

På Villani Osteria brenner vi for mat, vin og mennesker.

 

Ideen om god vin og mat i et morsomt, vennlig og dynamisk miljø med kunnskapsrike og entusiastiske ansatte er det som driver oss som jobber på Osteria til å levere den beste servicen, maten og vinen til gjestene.

FILOSOFI.png
hvit ramme på rammen_edited.png
_DSC8468.jpg

Villani er alltid på utkikk etter nye talenter.

 

Hvis vi ikke har en ledig stilling til deg akkurat nå, send gjerne inn en åpen søknad til oss så vil vi ta kontakt med deg om du er aktuell for en stilling. 

Verdiene våre er fantastisk Italiensk mat, teamarbeid, bra kundeservice, familie og kreativitet.

 

Hvis dette høres ut som deg - så oppfordrer vi deg til å søke på en av våre ledige stillinger ved å trykke på knappen under.

KARRIERE.png
hvit ramme på rammen_edited.png
hvit ramme på rammen_edited_edited.png
_DSC8503.jpg
MEDLEM.png
Bli Villani medlem for å få VIP tilbud, nyheter og varsler for medlem events som kommer fremover.

Takk for at du vil bli Villani medlem. Vi gleder oss til å se deg på en av restaurantene våre!

hvit ramme på rammen_edited.png
KONTAKT OSS.png

Adresse

Skostredet 9B, 5017 Bergen

Tlf +47 55 31 55 55

ost vinbar 2.png
hvit ramme på rammen_edited.png